Heigo
 
Home > Concepts

Heigo Concepts

Welkom op de startpagina onze webshop Concepts. Concepts staat voor onze mogelijkheid om een kledingstuk of kledinglijn volledig naar uw wensen te ontwerpen. Hiermee sluit u kleding altijd aan bij u huisstijl en bent nooit beperkt in uitstraling en comfort. Samen met onze partners Brandvis en Vaweco bieden wij ongekende mogelijkheden op dit gebied. Met een gegarandeerde korte levertijd voor het ontwerp, eerste monster en uiteindelijk de levering!

Optimale kleding

Kleding optimaal is afgestemd op de wensen van de dragers. Want in het ontwerptraject kan Heigo de dragers betrekken. Met een draagproef kunnen zijn de kleding mee beoordelen en creren draagvlak voor de verandering. Kortom samen met ons maakt u de goede keuze ten aanzien van uitstraling, draagcomfort en functionaliteit. Afgestemd om de wensen van de dragers.

Bedrijfskleding als totaalproject

Wij kunnen uw bedrijfskleding als totaalproject verzorgen, zodat u er geen omkijken naar hebt. Dit doet we door alle kleding persoonlijke bij u ter plaatse door te passen en uit te leveren. Dus maximale aandacht voor uw dragers! Voor het verwerken van uw logo of bedrijfsnaam zijn er verschillende mogelijkheden.

{Title}

Laat u informeren

Neem contact op met uw contactpersoon op onze binnendienst. Of bel 0481 36 41 11 of stuur een mail naar verkoop@heigo.nl. Laat u informeren over onze mogelijkheden! Wij verwachten deze webshop binnenkort te activeren.

Andere Heigo Webshops:

Heigo Corporate Fashion

Heigo Concepts

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen van Heigo?

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Webdesign by Applepie  |  Techniek door Logisoft