Heigo
 
Home > Corporate Fashion

Heigo Corporate Fashion

Welkom op onze startpagina van de webshop voor Corporate Fashion. Corporate Fashion is de verzamelnaam binnen Heigo voor alle representatieve bedrijfskleding. Van baliemedewerker tot beveiliger, voor kleding en schoenen bent u bij Heigo aan het juiste adres. Samen met onze partners Arlon, DutchSpirit en Topline bieden wij een breed assortiment dames- en herenkleding.

Optimale kleding

Kleding die optimaal is afgestemd op de werkzaamheden van de drager. Want kleding waarmee achter een bureau wordt gewerkt stelt andere eisen dan waarin veel gereisd wordt. Samen met ons maakt u de goede keuze ten aanzien van uitstraling, draagcomfort en functionaliteit.

Heigo Corporate Fashion

Bedrijfskleding als totaalproject

Wij kunnen uw bedrijfskleding als totaalproject verzorgen, zodat u er geen omkijken naar hebt. Dit doet we door alle kleding bij u ter plaatse door te passen en uit te leveren. Dus maximale aandacht voor uw dragers! Voor het verwerken van uw logo of bedrijfsnaam zijn er verschillende mogelijkheden.

Laat u informeren

Neem contact op met uw contactpersoon op onze binnendienst. Of bel 0481 36 41 11 of stuur een mail naar verkoop@heigo.nl. Laat u informeren over onze mogelijkheden! Wij verwachten deze webshop binnenkort te activeren.

Andere Heigo Webshops:

Heigo Corporate Fashion

Heigo Concepts

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen van Heigo?

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Webdesign by Applepie  |  Techniek door Logisoft