Heigo
 
VEILIGHEIDSKLEDING

Service en kwaliteit zijn kernwaarden in onze dienstverlening. Heigo is dan ook veel meer dan alleen een leverancier van producten. Ook advisering en begeleiding, beide ter plaatse, vormen een cruciaal onderdeel van onze activiteiten.

 

Klantspecifieke kleding

Naast ons standaardassortiment verzorgt Heigo ook klantspecifieke kleding. Uw adviseur informeert u graag over alle mogelijkheden inclusief op het gebied van het aanbrengen van logos.

 

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn cruciaal voor de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers. Voorwaarde is dat ze op de juiste wijze worden gebruikt en onderhouden. Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Eventueel in samenwerking met onze partners, bijvoorbeeld voor maatwerk in veiligheidsbrillen op sterkte en bij otoplastieken.

 

Persoonlijk aanmeten op locatie

Levering van passende kleding en schoeisel begint met het vaststellen en registreren van de benodigde maten. Heigo heeft ervaren specialisten die dit op locatie verzorgen. Na een passessie ontvangt de klant een overzicht van de maten per drager en worden per product de gewenste aantallen en maten vastgelegd in het bestelsysteem van de webshop. Klanten kunnen zelf eventuele maatmutaties doorvoeren.

Vermaken en maatwerk

Ieder mens is uniek. Wanneer confectiematen niet voldoen, is vermaakwerk of maatwerk nodig. Ook daarvoor kunt u bij Heigo terecht. Maatwerk loopt over dezelfde productielijnen en is altijd vervaardigd uit dezelfde stoffen als de reguliere maten. Het wordt geleverd binnen een acceptabele levertijd en tegen een acceptabele prijs. Hiermee zijn al uw medewerkers uniform en goed gekleed.

Het verstellen en vermaken van kleding gebeurt in ons interne confectieatelier in Elst. Dat werkt wel zo snel en accuraat.

Voor orthopedische aanpassingen aan schoeisel werkt Heigo samen met gerenommeerde orthodpedische schoenmakers.

Personaliseren van kleding

Bedrijfslogos op kleding zijn belangrijk voor de uitstraling en herkenbaarheid van uw organisatie en medewerkers. Wanneer het logo een minimale oppervlakte heeft 70 cm, heeft het verstrekken van bedrijfskleding geen fiscale consequenties voor de medewerker.

Heigo biedt verschillende materialen en milieuvriendelijke bevestigingstechnieken aan, zoals borduren, laseren, zeefdrukken en overzetten. Ook naamlabels en/of barcodes zijn op deze wijzen snel en volledig naar wens te bevestigen.

 

 

Orderverwerking

Orders die vr 09.00 uur zijn ontvangen, worden diezelfde dag in n keer volledig in het magazijn verzameld en verpakt. De bijbehorende pakbon gaat op de doos, die vervolgens wordt aangemeld in het verzendsysteem van onze vervoerder. Deze komt de bestellingen iedere dag ophalen. Het aantal fouten in de orderverwerking en aflevering wordt door deze werkwijze tot een minimum beperkt.

Per persoon verpakken en versturen

Orders zijn desgewenst per persoon te verpakken en af te leveren op ieder adres in Nederland. Dit biedt de klant veel gemak en bespaart tijd bij de uitgifte van de artikelen aan de gebruikers. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Status van uw zending

Het tracking en tracingsysteem van de vervoersdienst biedt permanent zicht op de voortgang van uitlevering. Heigo kan u op ieder moment informeren over de status van uw zending.

 
 
 

Andere Heigo Webshops:

Heigo Corporate Fashion

Heigo Concepts

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen van Heigo?

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Webdesign by Applepie  |  Techniek door Logisoft