Heigo
 
Home > Anno 2015

Heigo - Anno 2015

Al meer dan 25 jaar onderhoudt Heigo hechte relaties met bedrijven, instellingen, overheden en waterschappen. In deze periode is veel kennis opgebouwd over actuele behoeften, nieuwe ontwikkelingen en regelgeving die voor afnemers en leveranciers relevant is.

Op basis van kennis, ervaring, service en innovatie worden nieuwe mogelijkheden verkend en benut om klanten te vinden en te binden. Zo beschikt Heigo als enige groothandel over een eigen productiefaciliteit voor bedrijfskleding, inclusief bijbehorende ‘mobiele pasbrigade’ om de beoogde dragers op locatie de maat te nemen. Dankzij deze faciliteiten kan Heigo een perfecte pasvorm combineren met hoge functionaliteit en draagcomfort.

Hoogwaardige stoffen, afgestemd op het gebruiksdoel, vormen het uitgangspunt voor onze bedrijfskleding. Gore Tex bijvoorbeeld is regendicht, maar laat door zijn ademende eigenschappen wel transpiratievocht door. Dat maakt deze multifunctionele stof ideaal voor warmte- en regenkleding. Er zijn ook andere mogelijkheden, zoals de windstopper. Deze is niet waterdicht, maar ademt wel en vindt daarom vaak toepassing in fleecekleding.

Heigo controleert alle aangeleverde stoffen consequent voor verwerking. Ook voor representatieve kleding en uniformkleding is Heigo inmiddels een vertrouwd adres. De afgelopen jaren zijn hiermee tal van overheidsinstellingen op herkenbare wijze uitgerust. Voor vervanging of uitbreiding van hun garderobe kunnen de gebruikers desgewenst op individuele basis terecht in onze webshop.

Andere Heigo Webshops:

Heigo Corporate Fashion

Heigo Concepts

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen van Heigo?

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Webdesign by Applepie  |  Techniek door Logisoft