Heigo
 
Home > Het begin

Heigo - Het begin

Heigo is in 1989 ontstaan uit de Heidemij Groep, het tegenwoordige Arcadis. Heidemij vroeg Piet Goossens of hij de afdeling voor persoonlijke beschermingmiddelen (PBM’s) wilde overnemen. Een akkoord werd snel bereikt. De naam van het nieuwe, in Doorwerth gevestigde bedrijf liet evenmin lang op zich wachten. Heigo, een samenvoeging van Heidemij en Goossens, lag goed in de mond en had een herkenbare klank in de markt.

Heigo startte voortvarend als landelijk leverancier en dienstverlener op het gebied van werk-, bedrijfs- en veiligheidskleding, (veiligheid)schoeisel, persoonlijke beschermingsmiddelen en handgereedschappen. Succes en groeiende vraag in de markt leidden al snel tot een tweede divisie voor milieuvriendelijke meststoffen en bodemverbeteraars. Ook dit productenpakket omvat inmiddels tal van kwaliteitsmerken, alsmede grasmengsels voor uiteenlopende toepassingen.

Succes is mensenwerk

Conform de visie van Piet Goossens ontpopte Heigo zich als een betrouwbare, klantgerichte totaalleverancier voor PBM’s, bedrijfskleding en benodigdheden voor de professionele groenvoorziening. Dat kon alleen vanuit het besef dat een bedrijf is zo sterk als de mensen die er werken. Respect voor mensen, zowel binnen als buiten het bedrijf, is daarom een solide hoeksteen van het bedrijfsbeleid. Dit uit zich zowel in de betrokkenheid van onze medewerkers en in het prettige werkklimaat, als in de strikte afwijzing van leveranciers die zich op enigerlei wijze inlaten met kinderarbeid, dwangarbeid of discriminatie.

In 1996 verhuisde Heigo naar de ruimere, huidige locatie in Elst. Wat bleef, was de constante focus op innovatie, kwaliteit en tevreden klanten.

Andere Heigo Webshops:

Heigo Corporate Fashion

Heigo Concepts

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen van Heigo?

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Webdesign by Applepie  |  Techniek door Logisoft