Heigo
 
VEILIGHEIDSKLEDING

Heigo levert een breed, hoogwaardig en eigentijds assortiment producten waarmee groenspecialisten en andere professionals veilig en efficiënt kunnen werken. De meeste zijn direct uit voorraad leverbaar. Waar gewenst biedt Heigo verschillende vormen van maatwerk aan.

 

Bedrijfskleding, veiligheidskleding en uniformen

Kleding van Heigo biedt topkwaliteit, draagcomfort en functionaliteit voor een redelijke prijs. Het assortiment is afgestemd op verschillende gebruikersgroepen.

 

Naast standaard confectie-, werk- en veiligheidskleding wordt maatwerk geboden. Dit varieert van het op lengte maken van broeken tot het volledig ontwerpen, op locatie aanmeten, produceren en uitleveren van complete kleding- en uniformlijnen met een geheel eigen huisstijl en uitstraling. Dit laatste gebeurt onder andere voor overheidsdiensten op het terrein van opsporing, toezicht en handhaving.

 

Het huismerk Vaweco Made to Match wordt in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Ook deze lijn dankt zijn populariteit aan uitstekende functionaliteit, perfecte pasvorm en draagcomfort.

 

Schoeisel

Heigo levert een breed assortiment schoeisel voor uiteenlopende werkzaamheden. Omdat geen enkele voet hetzelfde is, is er keuze uit meer dan 15 merken en 500 modellen. Alle veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Indien nodig kan elke geselecteerde schoen worden aangepast. Hiervoor werkt Heigo samen met de beste orthopedische schoenmakers. Meer informatie over maatwerk en het aanpassen van schoeisel vindt u onder het submenu podozorg.

 

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Veilig en gezond werken vraagt in tal van beroepen en situaties om persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze specialisten helpen u graag om de meest geschikte producten te selecteren en deze goed te gebruiken en te onderhouden.

 

Gereedschappen

Goed werk leveren begint met het juiste gereedschap. Heigo heeft ook op dit gebied alle topmerken in huis. Van hoveniers- en stratenmakersgereedschap tot dekzeilen en afzetmaterialen.

 

Het bewijs voor onze kwaliteit

Heigo maakt haar belofte om topkwaliteit te leveren dagelijks waar. Ons laatste onderzoek naar de tevredenheid van klanten bevestigt dat. Zij kiezen voor Heigo vanwege:

 

•           De ruime keuze uit merken, modellen, kleuren en maten

•           Eigen ontwikkeling en productie van kleding

•           Kwaliteit, professionaliteit en klantgerichtheid

 

 

Andere Heigo Webshops:

Heigo Corporate Fashion

Heigo Concepts

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen van Heigo?

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Webdesign by Applepie  |  Techniek door Logisoft