Heigo
 
VEILIGHEIDSKLEDING

 

Heigo staat voor kwaliteit en teamgevoel. Door er samen de schouders onder te zetten weten de medewerkers elke klant de beste producten en service te bieden.

Onze business

Heigo levert sinds 1989 persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en hulpmiddelen aan de professionele groenvoorziening en overheden. Daarnaast voorziet het in bedrijfskleding, representatieve kleding en (veiligheids)schoeisel. Duurzame meststoffen, bodemverbeteraars en biologische gewasbescherming vormen de derde poot onder het bedrijf.

Maatwerk en integrale oplossingen vormen het uitgangspunt. Dit houdt in dat Heigo niet alleen levert, maar ook actief met de klant meedenkt, gedegen adviseert en organiseert.

Onze missie

Heigo is dé totaalleverancier voor de professionele groenvoorziening, persoonlijke bescherming en bedrijfskleding. Sleutelbegrippen in de dienstverlening zijn flexibiliteit, stiptheid, service, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Partnership en uitstekende interne arbeidsverhoudingen vormen een leidraad voor verantwoord ondernemerschap. Dit moet resulteren in langdurige relaties met zowel opdrachtgevers als leveranciers van naam.

Onze visie

Heigo streeft naar een grote mate van in- en externe klantgerichtheid. Wij willen een organisatie zijn waar klanten graag terugkomen. En zeker zo belangrijk: waar mensen met plezier voor werken. We stimuleren betrokkenheid en zorgen ervoor dat onze medewerkers trots zijn op 'hun' bedrijf en de producten en diensten die het levert.

Onze mensen

We zijn ervan overtuigd dat onze mensen de sleutel zijn tot het succes van Heigo. Deze gedachte staat dan ook centraal in ons personeelsbeleid. Daarnaast richten wij ons beleid maatschappelijk verantwoord in. Zo proberen we vacatures zo veel mogelijk in te vullen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien besteden wij structureel een deel van onze werkzaamheden uit aan sociale werkvoorzieningschappen.

Onze kwaliteit

Heigo levert uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken en hanteert een strikte kwaliteitsborging op basis van ISO 9001:2008. Hierdoor maakt Heigo haar beloften iedere dag opnieuw waar.

Kiezen voor Heigo is kiezen voor een solide en betrouwbare totaalleverancier.

 

Andere Heigo Webshops:

Heigo Corporate Fashion

Heigo Concepts

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen van Heigo?

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Webdesign by Applepie  |  Techniek door Logisoft