Heigo
 
Home > Toekomst

Heigo - Toekomst

Om succesvol te kunnen blijven, staat Heigo altijd open voor nieuwe ontwikkelingen. Bedrijfskleding van biologisch katoen of gerecyclede vezels zal over enkele jaren volkomen geaccepteerd zijn. Samen met DutchSpirit en Van Gansewinkel Groep ontwikkelt Heigo een gesloten systeem voor inzameling en recycling van afgedankte bedrijfskleding.

Grondstoffen zijn te kostbaar om ze geen tweede kans te geven. Dat geldt ook voor representatieve kleding. Samen met de merken Arlon en Topline ontwikkelt Heigo slimme oplossingen die het milieu ontlasten, zonder dat de drager van kleding er erg in heeft. Het is daarom niet denkbeeldig dat u over enkele jaren in een kostuum loopt dat deels is gemaakt van gerecyclede petflessen.

Ook op andere vlakken wint duurzaamheid aan belang. Heigo speelt hier onder andere op in met een groeiend pakket milieuvriendelijk meststoffen en bodemverbeteraars, die de uitspoeling van nutriŽnten naar het grondwater beperken. Met revolutionaire producten zoals Bio-Trio, Greenmaker en Terracottem en in duurzame meststoffenlijnen van DCM, Haifa en Mivena laat Heigo zien dat het graag voorop blijft lopen.

Andere Heigo Webshops:

Heigo Corporate Fashion

Heigo Concepts

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen van Heigo?

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Webdesign by Applepie  |  Techniek door Logisoft