Heigo
 
VEILIGHEIDSKLEDING

Elten is een belangrijke partner van Heigo als het gaat om (veiligheids)schoenen. Met bewezen innovatieve voetbeschermingsoplossingen levert Elten geen producten maar oplossingen! Elten verenigt een aantal sterke merken onder één dak waaronder Elten en Lowa. Binnen de collecties is er een ruim aanbod aan veiligheidsschoenen in alle prijsklassen en voor bijna elk toepassingsgebied. En natuurlijk zijn al producten volgens de Europese normen gecertificeerd en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen.

Al meer dan 100 jaar staat de naam Elten voor veiligheidsschoenen, die aan de hoogste eisen voldoen. Door het brede en diepe assortiment, vakmanschap, innovaties en de technologische competentie is Elten al jaren één van de meest toonaangevende aanbieders van veiligheidsschoenen in Europa.

 

Om deze positie te blijven behouden investeert Elten voortdurend in wetenschappelijk onderzoek. Deze opgedane kennis en nieuwe inzichten leiden tot echt baanbrekende innovaties. Met sportartsen in St. Moritz heeft Elten het innovatieve systeem met bescherming tegen omzwikken Biomex Protection ontwikkeld. Een ander succesvol voorbeeld is de schoenenserie Elten Ergo-Active die in  samenwerking met orthopedisten van de universiteit Tübingen is ontstaan. Een schoenenserie die echte oplossingen biedt aan gebruikers door alle grenzen op het gebied van pasvorm, klimaatregeling, comfort en antislipwerking te verleggen. Vanuit de gedachte: een veiligheidsschoen moet passen. Kortom, Elten en Heigo weten waar de schoen knelt en lossen dit ter plaatse bij op u.

 

Andere Heigo Webshops:

Heigo Corporate Fashion

Heigo Concepts

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Wilt u per mail op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen van Heigo?

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Webdesign by Applepie  |  Techniek door Logisoft