Heigo
 
Home > Nieuws

Actueel nieuws

Hieronder vindt u alle actieve nieuwsberichten:

Gezocht: Commerciële binnendienstmedewerker

woensdag 5 juli 2017

Voor de afdeling verkoopbinnendienst komen wij graag in contact met kandidaten (m/v) voor de functie van:

Commerciële binnendienstmedewerker

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Je bent samen met je accountmanager verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je relaties in jouw rayon. Je bent gedreven, denkt in kansen en mogelijkheden en geniet er van om order na order te schrijven.
Door een structurele en adequate opvolging van je werkstroom ben jij in staat om klanten op tijd te bedienen en omzetgr

Gezocht: Ervaren accountmanager Midden en Zuid Nederland

donderdag 18 mei 2017

Gezocht: Ervaren accountmanager Midden en Zuid Nederland

 

Voor de afdeling verkoop komen wij graag in contact met kandidaten (m/v) voor de functie van:


Accountmanager Midden en Zuid Nederland

 

In deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze relaties. Je bent samen met je collega van de verkoopbinnendienst verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je relaties in jouw rayon. Je bent gedreven, denkt in kansen en mogelijkheden en geniet er van om commerciële doels

Uniek initiatief voor duurzame werkkleding: The Dutch Circular Workwear Association

donderdag 23 februari 2017

Met een QR-code de volledig circulaire route van een kledingstuk volgen? Dat is vanaf nu mogelijk dankzij The Dutch Circular Workwear Association; een coöperatie tussen zes toonaangevende spelers in de werkkledingmarkt. Heigo is samen met Wiltec, Dutch Awearness, Uniform Brands, HAVEP en Tricorp Workwear enige tijd geleden gestart met de productie en verkoop van circulaire beroepskleding. Zij streven naar een schonere wereld voor de toekomstige generaties.


Binnen ‘The Dutch Circular Workwear Association’ bundelen zij hun krachten om de verkoop van duurzame beroepskleding te stimuleren. Daarmee realiseren zij de doelstelling van de circulaire economie, kleding wordt nieuwe kleding, en c

Kledingmerken spelen belangrijke rol bij aanpak kinderarbeid

maandag 13 februari 2017

Kledingmerken spelen belangrijke rol bij aanpak kinderarbeid

Kledingbedrijven, leer van collega’s die open durven zijn over kinderarbeid in hun keten. Ken de risico’s, beperk die en grijp in waar nodig. Fairwear

Minister Ploumen is in Turkije om het probleem van kinderarbeid in kledingfabrieken aan te kaarten.  Steeds vaker worden Syrische vluchtelingenkinderen gevonden in Turkse fabrieken die produceren voor de Europese markt.  Een wijdverspreid probleem dat politieke aandacht nodig heeft, maar ook daadkracht van westerse kledingmerken. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation (FWF) nemen hun verantwoordelijkheid. Maar het is niet genoeg. Als meer merken dit doen, kunnen FWF leden en de kledingindustrie in het algemeen, effectiever te werk gaan als kinderarbeid wordt gevonden, zoals bij een aantal van hen recent het geval was.

Heigo en NL Greenlabel werken samen voor een duurzame buitenruimte

maandag 17 november 2014

Heigo en NL Greenlabel werken samen voor een duurzame buitenruimte Heigo heeft zich met het merk Made To Match als eerste kledingleverancier aangesloten bij NL Greenlabel,
dat is opgericht door Nederlands bekendste tuinman Lodewijk Hoekstra (Eigen Huis & Tuin) en landschapsontwerper Nico Wissing.
Het is een platform voor bedrijven en organisaties die de buitenruimte blijvend willen verduurzamen.

 

Heigo steunt het onderzoek tegen kanker als Zakenvriend Radboud Oncologie Fonds

dinsdag 18 maart 2014

Heigo steunt het onderzoek tegen kanker als Zakenvriend Radboud Oncologie Fonds

Jaarlijks sterven er zo’n 44.000 Nederlanders aan kanker. Dat is net zoveel als 25% van alle inwoners van Nijmegen. Dit aantal moet omlaag en liever nog willen wij dat kanker in de toekomst niet meer
voorkomt. Daarom komt Heigo als Zakenvriend van het Radboud Oncologie Fonds in actie tegen deze ziekte.

BOA UNIFORM PAKKET DEN HAAG

dinsdag 11 maart 2014

BOA UNIFORM PAKKET DEN HAAG

BOA UNIFORM PAKKET DEN HAAG NATUURLIJK MET HEIGO

Heigo ontvangt van de gemeente Den Haag als eerste in Nederland de opdracht om het BOA-pakket te leveren wat voldoet aan de VNG-richtlijnen.

Week van de Teek: 15 t/m 21 april 2013

maandag 15 april 2013

Jaarlijks worden in Nederland 1 miljoen mensen gebeten door een teek. Maar liefst 20% van alle teken zijn drager van de Borrelia bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken.
Kortom, cijfers die vragen om preventie.
Werkt u in het groen of met dieren die teken bij zich kunnen dragen? De tekenwerende kleding van Rovince ZECK-Protec beschermt u tegen tekenbeten. Deze gecertificeerde kleding is een erkend beschermingsmiddel en zeer geschikt voor de professionele gebruiker.

Actie! Plaats uw bestelling tijd

Met Heigo veilig en warm de winter door

donderdag 13 december 2012

Sneeuw en vrieskou zijn heerlijk als je vrij hebt. Maar als je elke dag in de buitenlucht aan het werk bent, heeft het winterse weer vooral nadelen. Kou, gladheid en vocht maken het werk lastig en soms zelfs ronduit onveilig. Met de nieuwe complete wintercollectie van Heigo gaat u echter wel goed voorbereid op pad. Heigo heeft alles: van thermokleding tot handschoenen, van sneeuwschuivers tot gevoerde laarzen.


Heigo laat u niet in de kou staan. Onze speciaal ontwikkelde thermokleding zit als een
tweede huid om uw lichaam en zorgt ervoor dat u onder alle weersomstandigheden
lekker warm blijft.

Goede werkschoenen voorkomen klachten

vrijdag 23 november 2012

Gezonde werkomstandigheden maken mensen productiever en leiden tot minder ziekteverzuim. Werkschoenen zijn daar een belangrijk onderdeel van. De grote meerderheid van alle werknemers kan prima uit de voeten met de standaard schoenen. Tien procent echter heeft aangepast schoeisel nodig. Leverancier Heigo adviseert in samenwerking met Podozorg Nederland op basis van voet- en schoenmetingen de dragers van veiligheidsschoenen over de beste schoenkeuze. Zo’n negentig procent van de medewerkers draagt standaardschoenen en ondervindt geen problemen. Bij zeven procent volstaan lichte aanpassingen zoals het aanbrengen van zooltjes. Slechts drie procent van de werknemers heeft dermate slechte voeten dat maatwerkschoenen nodig zijn. Klik hier voor meer informatie over de samenwerking met Podozorg Nederland

Sfeerimpressie Demo-Dagen

vrijdag 19 oktober 2012

De Demo-Dagen waren ondanks het matige weer een succes voor Heigo. Vanuit de bezoekers was er veel interesse voor de nieuwe producten zoals de SIP Protection zaagkleding en nieuwe modellen in de Rovince teekwerende kledinglijn. Voor wie begin oktober niet in de gelegenheid was om onze stand te bezoeken of voor wie er juist wel was en wil terugblikken klikt u hier voor een korte sfeerimpressie: Sfeerimpressie Demo-Dagen

 

Teekwerendekleding on film!

donderdag 30 augustus 2012


Hij is er! Onze eigen film over het belang van teekwerende kleding valt nú te bewonderen op onze site Teekwerendekleding.nl en die van Heigo.nl. En daar zijn we best trots op. Waarom? Omdat wij het zo belangrijk dat mensen zich beschermen tegen die vervelende teken. Zoals ook door Pieter Verhoeven, muskusrattenbestrijder bij Waterschap Brabantse Delta, in deze film wordt beaamd.
 
We kunnen niet vaak genoeg wijzen op de gevaren van deze parasiet. Een tekenbeet kan de ziekte van Lyme veroorzaken, een heel nare ziekte met dramatische gevolgen. Daarom grijpen wij ook elke kans u voor te lichten over welke beschermende maatregelen u kunt nemen om een tekenbeet te voorkomen. En één daarvan is het dragen van speciaal geïmpregneerde teekwerende kleding.

Interesse voor www.tekenradar.nl overtreft verwachtingen

dinsdag 10 juli 2012

In Nederland worden 1 miljoen mensen jaarlijks gebeten door teken. De website Tekenradar.nl, die sinds eind maart actief is, heeft al 3.000 tekenbeten van bezoekers geregistreerd. Dit aantal overtreft verwachtingen van de initiatiefnemers.

 

Tekenradar.nl is een initiatief van Wageningen Universiteit (WUR) en het RIVM. Vanaf de start werden er ruim 2.000 tekenbeten gemeld op de site. Naar een uitzending van 'Vroege Vogels' eind juni kwamen er nog eens ruim 1.000 bij. In dat weekend bezochten 130.000 mensen de site. In middels zijn er meer dan 600 teken opgestuurd voor analyse op de aanwezigheid van de gevreesde Borrelia bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken.”

Heigo nu ook op Facebook & Twitter

donderdag 5 juli 2012

Groot nieuws! Heigo is vanaf nu ook op Facebook en Twitter te volgen. Lees de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Graszaden, persoonlijke bescherming en werkkleding. Interessante informatie die de praktijkman niet mag missen.

 

Volg ons en maak kans op een waardebon van € 250,- te besteden bij Heigo die we verloten onder de eerste 100 mensen die onze Facebook pagina “leuk vinden”. Volg ons en laat je verrassen door de wereld van Heigo.

 

Lees verder »

Internationale Axetreme Loggers Competition groot succes

maandag 2 juli 2012

In het weekend van 23 en 24 juni klonk over het terrein van Berg & Bos in Apeldoorn het geluid van de motorkettingzagen. Bijna 50 deelnemers uit vijf landen namen deel aan de 1e Internationale Axetreme Loggers Competition. Een succes waarop de organisatie alleen maar gehoopt had werd uiteindelijk bewaarheid.

 

Het Axetreme Team uit Dalfsen bracht met de Axetreme Loggers Competition de zaag- en hakwedstrijden weer terug naar haar bakermat: Berg & Bos. De wedstrijd vond plaats tijdens de Nederlandse Jacht Manifestatie, een beurs geheel in het teken van jacht, bos en outdoor. Voor het complete verslag en uitslagen ga naar de site: www.axetreme-team